Wilt u meer weten over edelstenen? Het ontstaan, de samenstelling en wat de onderlinge verschillen zijn? Dan is deze cursus iets voor u!

Woensdag 19 september zijn de Gemmaleden onder leiding van Lore Kiefert (Gübelin Gem Lab) virtueel rondgeleid door Ethiopië. Alle belangrijke gemmologische locaties werden bezocht.

Afgelopen maandag, 17 september, is de praktijkcursus begonnen. Docenten en cursisten verzamelden zich in het W&N gebouw van de Vrije Universiteit.

De Federal Trade Commission (FTC) heeft geoordeeld: onder voorwaarden is een synthetische diamant ook een diamant.

Gemmaleden zijn, tegen gereduceerd tarief, welkom bij een tweetal activeiten van het Gemmologisch Gilde Nederland (GGN). Het betreft een jadepracticum, en de gildedag.