facebook

Nieuws

Over twee weken is het weer zover. De lezingavonden gaan van start. We trappen af met Rob van de Berg over de petrologische en mineralogische collecties van Naturalis.

Een detail van het kolossale bergkristal dat sinds een paar maanden in Naturalis is te bewonderen.
Naturalis

 

Naturalis beheert de grootste collectie stenen, mineralen, meteorieten en tektieten van Nederland. De locatie van de lezing is zoals gewoonlijk weer collegezaal HG 06A33 van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Datum is woensdag 20 september, we beginnen om 19:45 (zaal open zo tegen 19:30). Ook niet-leden zijn welkom, we vragen dan een eigen bijdrage van 5 euro.

Bezoek DIVA te Antwerpen

Uitsluitend voor leden heeft Dick een bezoek aan het DIVA te Antwerpen georganiseerd op zondag 8 oktober. Alle informatie daarover staat in de twee mailings die zijn rondgestuurd. Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel aanwezig zijn? Heb je je opgegeven maar wil je dit bij nader inzien annuleren? Neem dan contact op met Dick via een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktijkcursus

De praktijkcursus gaat weer van start op maandag 18 september om 20:00. Deelnemers krijgen hierover apart bericht van de cursusleidster. Mocht je nog mee willen doen, opgeven kan nog steeds via dit formulier. Doe het wel snel, want het is zo de 18e!